İçeriğe geç

Mersinde Hangi Dizi Çekildi

Mersinde hangi diziler çekiliyor?

Mersin Mersin’in ilk internet dizisi ‘Heye 33’ şehrin tanıtımına yardımcı oluyor. Mersin’in ilk internet dizisi ‘Heye 33’ sosyal medyada ilgi görüyor ve şehrin tanıtımına yardımcı oluyor. Yönetmenliğini Yunus Can Reason’ın yaptığı dizinin pilot bölümü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Mersinde hangi filmler çekildi?

Mersin’deki Bekiralanı Yaylası’nda çekilen filmler. Filmler. Gül Hastalığı. Turna Gibi. Vay Canına Papa. Vay Canına. Kraliçe Lear. Sarı Sıcak. Ayla. Netekim Polis Karakolu. İyi. Kral Yolu Olba Krallığı Jin. Elbette. Kurtlar Vadisi: Filistin. Tatil Kitabı Terk Edilmiş Adam. Oyun. Uluslararası. Yemeğimin Kökü Frosty Nights.

Sandık Kokusu Mersinde Nerede Çekiliyor?

İlk bölümü Pozantı’da çekilen Sandık Kokusu dizisinin fragmanı yayınlandı İlk bölümü geçtiğimiz günlerde Pozantı Toroslar tesislerinde çekilen “Sandık Kokusu” dizisi yakında Show TV’de yayınlanmaya başlayacak.

Tarsusta hangi diziler çekiliyor?

Tarsus’ta çekilen, başrolünde Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Netflix dizisi Şahmaran’ın gala gecesi gerçekleşti.

Mahsun Kırmızıgül’ün dizisi nerede çekiliyor?

Güzel Aşklar Diyarı’nın çekimleri çoğunlukla Kapadokya’da gerçekleşse de dizinin ilerleyen bölümlerinde Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı bölgelerden de çarpıcı görüntüler izleyiciyle buluşacak. Güçlü bir hikayenin yanı sıra Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle görsel bir şölen sunan dizi, izleyicilere farklı bir bakış açısı kazandırıyor.

Ömer dizi seti nerede çekiliyor?

Ömer dizisinin hangi ilçede çekildiğini merak edenler için, dizi ağırlıklı olarak İstanbul’un Üsküdar ilçesinde çekiliyor.

Türkiye’de ilk film nerede çekildi?

İlk film gösterimi 1896 yılında başkent İstanbul’daki Yıldız Sarayı’nda Rumen yönetmen Sigmund Weinberg tarafından gerçekleştirildi.

Afyonda hangi film çekiliyor?

Birkaç film vardı, Sinan Çetin’in “İstasyon” filmi çekildi. 28 Şubat’ta vizyona girecek olan Passing Uğradım filmi tamamen Afyon’da çekildi. Afyonkarahisar’ın değerlerini ortaya koymayı amaçlayan bir film. Bu filme de destek vermeliyiz. Tüm gelirler Afyon Eğitim Vakfı’na aktarılacaktır.

Sonsuz Aşk Ece Uslu nerede çekildi?

Başrolünde Ece Uslu’nun yer aldığı filmin çekimleri Mersin’in Yenişehir ilçesine bağlı Değirmençay mahallesinde devam ediyor.

Çilek Kokusu dizisi nerede çekildi?

Çilek KokusuBölüm sayısı23YapımcıYapımcıFaruk TurgutMekanİstanbul Bodrum19 satır daha

Sandık Kokusu dizisindeki Cennet Sitesi nerede?

Paradise Site, “Sandık Kokusu” adlı televizyon dizisinde kurgusal bir mekan olarak düşünüldü. Dizinin çekimleri İstanbul’un Beykoz ilçesindeki Çekmeköy’de geçiyor. Dizinin çekimleri Adana’nın Central Park ve Ulu Cami gibi önemli lokasyonlarında başladı.

Melekler Korusun dizisi nerede çekildi?

Melekler Seni Korusun, Kadıköy’deki 100 yıllık İtalyan apartmanında çekildi.

Mersinde hangi film çekiliyor?

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Mersin Sinema Ofisi tarafından organize edilen ilk film olan “Kesilmiş Ağaç Gibi”nin çekimleri tamamlandı.

Şahmaran nerede çekildi?

Şahmaran (dizi)ŞahmaranYapımcıTimur Savcı Burak SağyaşarMekanAdana Tarsus DatçaGörüntü YönetmeniYon ThomasGösteri süresi52 dakika21 satır daha

Kardeslerim dizi nerede çekiliyor?

NGM’nin yapımcılığını üstlendiği Kardeşlerim dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri ise İstanbul’un birçok farklı semtinde çekiliyor. Anne ve babalarını kaybeden ve birbirlerine tutunan dört kardeşin yaşam mücadelesini anlatan dizide kardeşlerin aileleriyle birlikte yaşadıkları ev İstanbul’un Balat ilçesinde yer alıyor.

Hiç dizisi nerede çekiliyor?

Never (dizi)AslaSezon sayısı1Bölüm sayısı8YapımYerAdana18 satır daha

Aşklar Diyarı dizisi nerede çekiliyor?

Güzel Aşklar Diyarı nerede çekildi? Güzel Aşklar Diyarı dizisi Kapadokya’da çekildi. Dizinin birçok çekim yeri bulunuyor. Önümüzdeki bölümlerde Karadeniz ve Diyarbakır gibi farklı bölgelerde çekilen “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinin etkileyici görüntüleri karşımıza çıkacak.

Türk dizileri nerede çekiliyor?

En çok izlenen Türk dizileri nerede çekildi?İstanbul: Dizi sektörünün başkenti.İzmir: Ege dizi sektörünün vazgeçilmez durağı.Nevşehir: Dizi turizminin doğduğu ülke.Gaziantep: Dizi sektörüne yön veren şehir.Hatay: Dizi sektörünün farklı coğrafyası27 Eylül 2021

Kardeslerim dizi nerede çekiliyor?

NGM’nin yapımcılığını üstlendiği Kardeşlerim dizisi İstanbul’un Fatih ilçesinde çekiliyor. Dizinin diğer sahneleri ise İstanbul’un birçok farklı semtinde çekiliyor. Anne ve babalarını kaybeden ve birbirlerine tutunan dört kardeşin yaşam mücadelesini anlatan dizide kardeşlerin aileleriyle birlikte yaşadıkları ev İstanbul’un Balat ilçesinde yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Öğrenci Escort